Mărțișoare artistice la Teatrul Anton Pann: Premiere, spectacole invitate, spectacole caritabile

Ziua Protecţiei Civile a fost marcată și la Râmnicu Vâlcea
28/02/2019
Locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin intermediul EURES
28/02/2019

După ce au încheiat o lună plină de evenimente, martie vine din nou la Teatrul Anton Pann cu foarte multe surprize, mărțișoare artistice pentru doamne și pentru domni. Cei de aici vă propun două spectacole în premieră, spectacole invitate, spectacole dedicate femeii, spectacole pentru copii, spectacole caritabile.

Luna lui mărțișor începe cu o avanpremierăEmisie: TITANIC VALS – În direct la microfon” după TUDOR MUȘATESCU. Pentru a vă oferi acest spectacol, care va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 19.00, în Sala Mare, actorii Teatrului Anton Pann, antrenații de tânărul regizor Matei Lucaci Grunberg, s-au pregătit intens, au început repetițiile în urmă cu două luni.

”Emisie: Titanic Vals”  este o comedie despre o comedie, cu un strop de serioziate.

23 august 1944, epoca de aur a radioului. O zi de Miercuri în plin război – În cadrul unui program de radio cu știri mai mult sau mai puțin importante, cu reclame mai mult sau mai puțin necesare, anunțuri mai mult sau mai puțin relevante-Celebra Companie Teatrală ”Tony Purdelea” interpretează în direct, la microfon comedia ”Titanic Vals” după Tudor Mușatescu. ”Emisie: Titanic Vals” este despre facerea unui spectacol de teatru radiofonic și culisele acestuia. Este despre teatru – în spirit interbelic, radio – în plină glorie, actori – în plin spirit dramatic și teatralitate și despre marele război – pe care nimeni nu îl poate controla.

Cu mai multe amănunte privind acest spectacol vom reveni atunci când va avea loc premiera, în data de 16 martie.

Înainte de a trece în revistă, pe scurt, și celelate evenimente ale lunii martie, aducem în atenția dumneavoastră și spectacolele pentru copii care vor avea loc în această sâmbătă de 2 martie.  De la ora 11.30, în Sala Studio- ”Albă ca zăpada”, regia Diana Roman, iar de la ora 18.00, la RIVER PLAZA MALL, va avea loc spectacolul Punguța cu doi bani”. Aducem în atenția dumneavoastră  și aceste spectacole pentru copii, știind cât de mult sunt iubite de cei mici.

În continuare, ca să vă faceți o idee, în afara spectacolelor programate la sediu și care sunt în repertoriul teatrului, aducem în atenția dumneavostră spectacolele invitate:

  • Duminică 3 și 10 martie, ora 17.00 – la Sala Mare –BALSAM PENTRU SUFLET DE FEMEIE
  • Luni 4 martie, ora 19.00 – la Sala Mare, UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI, regia Leonid Zorin, spectacol caritabil
  • Sâmbătă 9 martie, ora 11.30 – la Sala Mare, –MAGICIANUL TUDOR, Magic Family
  • Sâmbătă 16 martie, ora 19.00 – la Sala Mare, EMISIE. TITANIC VALS – regia Matei Lucaci Grünberg. PREMIERĂ.
  • Sâmbătă 23 martie, ora 11.30 – la Sala Mare, PREMIERĂ-DEGEŢICA, regia Ştefan Alexandru Craiu.

”Poftiți la teatru”, acesta este îndemnul pe care vi-l fac cei de la Teatrul Anton Pann, pentru a vă bucura sufletele cu ceva care va rămâne ca o frumosă amintire.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.