Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție și la Festivalul Internațional de Teatru Babel F.A.S.T.

Vâlcenii sunt așteptați pentru înscrieri la concursul de mountain biking „Pedală în Bănie“
28/05/2019
Datorită unui jandarm vâlcean, un copil din Argeș și-a recuperat telefonul pierdut
28/05/2019

Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea participă sâmbătă, 1 iunie 2019, la Festivalul Copiilor – Anima-Ție, eveniment organizat de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște în perioada 1-2 iunie 2019.

„Gagagugucucuriguuu!”, după „Punguța cu doi bani” de Ion Creangă, este un musical pe care actorii vâlceni îl vor juca pentru prichindei și nu numai pe ei, începând cu ora 16:00, în Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște. Acesta e un spectacol realizat de Camelia Constantin.

Duminică, 2 iunie, 2019, în prima zi a Festivalului Internațional de Teatru BABEL F.A.S.T. (ediția a IX-a), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, începând cu ora 20:00, Teatrul Municipal Ariel va prezenta spectacolul „Colonelul și păsările” de Hristo Boicev, regia Vlad Popescu.

Ambele evenimente culturale sunt organizate de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște.

Puteți afla care este programul integral al Festivalului Internațional de Teatru Babel F.A.S.T., festival ce se desfăşoară în perioada 2-9 iunie 2019, accesând următorul link: http://babelfest.ro/?page_id=5733

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.