Un tânăr din Malaia este cercetat penal pentru că a fost prins drogat la volan

SĂ ÎNŢELEGEM MAI BINE ALIMENTELE, campanie de informare şi educare a consumatorilor
04/06/2019
Astăzi – 5 iunie, în județul Vâlcea nu vor fi testate sirenele de alarmare publică
05/06/2019
Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă

Luni, 3 iunie 2019, polițiștii din Voineasa au organizat o acțiune pe raza de competență, în scopul prevenirii și combaterii  infracțiunilor la regimul rutier. Cu acest prilej, polițiștii au oprit pe D.N. 7A – Voineasa, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Malaia, pentru verificare.

Polițiștii au constatat că tânărul avea un comportament neobișnuit, având ochii roșii și pupilele dilatate, specific persoanelor aflate sub influența substanțelor psihoactive. În urma întrebărilor adresate de către polițiști, tânărul a recunoscut că în seara respectivă a fumat mugur de canabis.

Oamenii legii l-au condus pe tânăr la Spitalul Brezoi unde i-au fost prelevate probe biologice de urină și de sânge, necesare pentru determinarea prezenței în corp a substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publce, sub influența substanțelor psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 2, din  Codul Penal, urmând a se propune soluție procedurală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.