Tânăr din Drăgășani condamnat la închisoare, urmărit național, depistat și condus la pușcărie

Mesajul premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Zilei Învățătorului
05/06/2019
Sistem nou de plată cu cardul bancar pentru călătoriile pe autobuzele şi microbuzele ETA
05/06/2019

imagine ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul  Poliției municipiului Drăgășani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Slatina, față de un tânăr de 32 de ani, din Drăgășani 

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii vâlceni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Slatina, față de un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei de 5 ani și 9 luni, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2016 tânărul a pătruns prin efracție în imobilul din comuna Vulturești, județul Olt, de unde a sustras un televizor LCD, iar în data de 4 iunie 2016 a pătruns în altă locuință, din aceeași localitate, de unde a sustras un laptop și articole vestimentare. Tânărul era recidivist, având un rest de pedeapsă de 408  zile de închisoare, care s-au adăugat noii pedepse.

Tânărul era urmărit național, întrucât se sustrăgea executării pedepsei închisorii. Acesta a fost depistat marți, 4 iunie 2019, pe raza municipiului Drăgășani,  de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din Drăgășani și a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni din județul Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.