Acoperișul unui cămin cultural dezafectat, prăbușit într-un incendiu produs în comuna Amărăști

Sesiune de informare „Europa pentru cetățeni 2014-2020” organizată la Prefectura Vâlcea
06/07/2019
Teatru de vară la Jana lu’ Cîrstei din Pietrari
08/07/2019

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în jurul orei 14.30, a izbucnit un incendiu la bucătăria de vară a unei gospodării din comuna Amărăști. Garda de Intervenție Drăgăşani a acționat cu 2 autospeciale cu apă şi spumă și 9 subofiţeri

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta deja și la acoperișul unui cămin cultural dezafectat aflat în apropiere. Un echipaj al SMURD Drăgăşani a acordat măsuri de prim ajutor proprietarului care a suferit un atac de panică, acesta refuzând transportul la spital.

Incendiul la căminul cultural, se manifesta sub acoperișul de tablă. În urma executării desfacerilor pentru pătrundere și stingere, acesta fiind şubred, s-a prăbușit.

Cauza probabilă a incendiului este o plită pe lemne lăsată nesupravegheată într-o bucătărie de vară construită din lemn.

Informații actualizate

Pompierii au salvat o casă de locuit.

Incendiu a mistuit o casă construită din lemn și cercuiala acoperită cu tablă în suprafață de 40 metri pătrați, un fânar construit din lemn cu învelitoare din tablă în suprafață de 25 metri pătrați, o bucătărie de vară, o magazie construită din lemn, acoperișul căminului cultural, construit din lemn cu învelitoare din tablă și 2 tone de coceni.

Din nefericire au ars 4 porci, găsiți carbonizați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.