Acțiune pentru prevenirea infracționalității organizată în Râmnicu Vâlcea

Turneu european de padbol organizat în premieră în București
05/09/2019
Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor
295 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană
05/09/2019

Miercuri, 4 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Serviciului Rutier, al Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au acționat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea în scopul prevenirii și combaterii faptelor ilegale, cu preponderență a celor din domeniul migrației și a traficului de persoane.

La acțiune au participat 3 echipaje de jandarmi, din cadrul I.J.J. Vâlcea și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Râmnicu Vâcea.

S-au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.840 de lei, dintre care 5 la Legea 61/1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 24 la O.U.G 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice și 5 sancțiuni contravenționale la alte acte normative.

Polițiștii rutieri au reținut 2 permise de conducere pentru deplasarea pe drumurile pulice cu o viteză peste limita legală.

De asemenea, au fost legitimate 114 persoane, dintre care 6 au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru mai multe verificări, una dintre persoane figurând cu o semnalare pozitivă în bazele de date polițienești. Aceasta este căutată în cadrul unei proceduri judiciare.

****

Polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe bulevardul Calea lui Traian cu viteza de 126 km/h, în localitate, abatere inregistrată cu aparatul radar, marca Trucam.

****

Politiștii de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au identificat, în zona Ostroveni, un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care avea un compartament suspect. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru mai multe verificări, prilej cu care s-a constatat că figura cu o semnalare pozitivă în bazele de date polițienești, fiind căutat în cadrul unei proceduri judiciare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.