Urmărit național si internațional, prins în casa părinților, la Stroești

Pisici din toată lumea vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București
24/09/2019
Ultima săptămână de înscriere la StepFWD, program realizat de antreprenori pentru antreprenori
24/09/2019

Penitenciarul Mioveni,

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, județul Vâlcea, au depistat un bărbat care era urmărit național si internațional pentru executarea unei pedepse privative de libertate, de 5 ani.

Luni, 23 septembrie 2019, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au depistat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost dat în urmărire națională și internaţională, fiind condamnat la pedeapsa închisorii pentru faptul că, în perioada 2010 – 2011, în calitate de lichidator judiciar al unor societăți comerciale, și-a însușit sume de bani sau valori din gestiunea acestora, prin diferite modalități (vânzarea de bunuri și încasarea banilor în folos propriu, activități urmate de organizarea de licitații fictive și întocmirea unor acte false în acest sens), după care a dispărut cu aceste sume de bani.

Faptele au fost comise în municipiul Oradea, județul Bihor, unde bărbatul a locuit o perioadă lungă de timp.

Polițiștii l-au depistat pe bărbat în casa părinților săi, din comuna Stroești. Acesta ar fi fost plecat pentru aproximativ 2 ani în America.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași, județul Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.