Asociaţia Profesională de Transport Alternativ: Scrisoare deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis

Sarmalele Reci revin la Râmnicu Vâlcea, pentru un concert la Aby Stage Bar
23/10/2019
Accident rutier grav la ieșire din Călimănești, în zona viaductului Cârligul Mic
24/10/2019

ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ DE TRANSPORT ALTERNATIV (A.P.T.A)

Către: Preşedenţia României,

În atenţia excelenţei sale domnului Preşedinte al României, KLAUS IOHANNIS

ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ DE TRANSPORT ALTERNATIV, având cod de înregistrare fiscal 37529648, cu sediul în Bucureşti, Str.Răcari, nr.10 A, Bl.42, Sc.1, Et.3, Ap.18, Sector 3, reprezentată de Lăzărescu Cristian, în calitate de Preşedinte, vă solicităm promulgarea în regim de urgenţă a Legii de aprobare a O.U.G nr. 39/2019.

Asociaţia noastră se dezice total faţă de scrisoarea deschisă ce v-a fost adresată, de către o federaţie, cu nume de confederaţie (C.O.T.A.R). Prin felul în care au reacţionat, ne dăm seama pe cine reprezintă de fapt această federaţie (C.O.T.A.R). Considerăm că aceste afirmaţii au fost făcute ca şi presiune la adresa instituţiei prezidenţiale, pentru a nu fi promulgată o lege ce este aşteptată de milioane de clienţi şi mii de firme ce îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, lege ce este aşteptată de peste 4 ani de zile.

Această federaţie (C.O.T.A.R.), de-a lungul timpului s-a opus mereu concurenţei, a controlat mafia din taximetrie şi a beneficiat direct de foloase în acest sens. Odată cu apariţia serviciilor de transport alternativ, practic tot monopolul deţinut de aceştia s-a ruinat, totul datorându-se concurenţei directe. În ultimii 4 ani aceste servicii au făcut ca milioane de clienţi să fie mult mai mulţumiţi atât din punct de vedere al calităţii serviciilor, al siguranţei pasagerilor precum şi transparență fiscală oferită de aceste platforme digitale, practic nu există nimic nefacturat cea ce înseamnă, bani la bugetul statului, opus afirmaţiilor făcute de federaţia (C.O.T.A.R.) şi anume, platforma ce promovează pirateria în transporturi.

Domnule Preşedinte, D.N.A, ar trebui după cum afirma această federaţie cu nume de confederaţie (COTAR), să verifice cesiunile făcute cu autorizaţiile taxi şi falimentele firmelor de unde au plecat aceste autorizaţii în ultimii 9 ani şi nu pe PARLAMENTARII CE AU VOTAT O.U.G. 39/2019, adică majoritatea absolută a Camerei Deputaţilor, prezentă la şedinţa de plen din 22.10.2019, şedinţă la care se face referire.

Domnule preşedinte, întotdeauna cântăriţi bine deciziile luate, vă rugăm ca şi de această dată să cântăriţi la fel.

Vă mulţumim anticipat de decizia pe care o veţi lua și vă asigurăm de întreaga noastră susținere.

Lăzărescu Cristian
Preşedinte A.P.T.A.