Lucrări finalizate la Şcoala ”Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor
Locuri de muncă în agricultură oferite de un angajator din Danemarca prin intermediul EURES
20/11/2019
A rămas fără barcă, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce pescuia ilegal la hidrocentrala Cornet
20/11/2019

Miercuri, 20 noiembrie 2019, au fost finalizate lucrările de modernizare realizate în ultimele luni la terenul de sport şi la curtea Şcolii Gimnaziale ”Take Ionescu”

Prezent la inaugurare alături de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, primarul Mircia Gutău a declarat că această unitate şcolară de mare valoare din municipiul Râmnicu Vâlcea merită tot sprijinul din partea administraţiei locale, iar atenţia acordată bunei gestionări şi modernizării unităţilor şcolare administrate de Municipalitate va continua şi pe viitor.

Totodată, edilul-şef a felicitat constructorul şi a mulţumit şi Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru buna colaborare de care a dat dovadă, atitudine ce a dus la finalizarea multor proiecte complexe în domeniul învăţământului preuniversitar.

Gazdă a evenimentului, directoarea acestei instituţii, prof. Florina Soare, a mulţumit conducerii primăriei pentru implicarea permanentă pe care a dovedit-o în modernizarea spaţiilor de care beneficiază cei peste 1.000 de elevi ai şcolii.

De precizat că, începând cu anul şcolar 2019 – 2020, o dată cu transferul către Şcoala ”Take Ionescu” a unui imobil din vecinătate, deţinut anterior de Primăria municipiului, şi mutarea aici a claselor pregătitoare, această unitate de învăţământ a revenit la o stare de normalitate pe care nu a mai cunoscut-o în ultimele decenii: toţi elevii învaţă doar în schimbul de dimineaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.