Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au acționat pentru reducerea riscului rutier

Deputații europeni vor vota noua Comisie Europeană pe 27 noiembrie
21/11/2019
Travel Smart: Cum să economisești cu adevărat rezervând zboruri și hoteluri în 2020
21/11/2019

Miercuri, 20 noiembrie 2019, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Vâlcea au acționat pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului.

În urma activităților desfășurate polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, conducătorilor de autoturisme, dar și pietonilor, pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. De asemenea polițiștii au reținut 5 permise de conducere, 3 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar unul pentru alcool.

Polițiștii au mai depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, două ”taxiuri pirat” , care efectuau curse de transport persoane contra cost, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Horezu, fără a deține autorizație taxi.

Exemplu:

Polițiștii Serviciului Rutieri au depistat un bărbat de 44 de ani, din Oteșani, care a condus un autoturism cu care efectua curse de transport persoane, contra cost, fără a deține autorizație taxi.

Polițiști i-au suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului, i-au fost reținute plăcuțele cu numere de înmatriculare și certificatul de înmatriculare și a fost sancționat contravențional cu 5000 de lei, bărbatul fiind la a treia abatere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.