Râmnicu Vâlcea: Se montează semne de circulaţie pentru orientare la bretelele pasajului Tudor Vladimirescu

După ce au dat lovitura la Racovița și Boișoara, hoții de vite au fost identificați în județul Sibiu
11/12/2019
Șase bărbați reținuți, după ce au bătut trei persoane într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea
13/12/2019

În vederea unei cât mai bune utilizări a noilor legături rutiere din zona pasajului Tudor Vladimirescu, până la finele acestei săptămâni urmează să fie montate indicatoare rutiere de orientare la intrările şi ieşirile rampante, precum şi la sensul giratoriu de sub pasaj, către principalele puncte de interes din oraş şi din afara sa, cum ar fi Vama, Centru, cartier Ostroveni, Sibiu, Piteşti etc.

Instituirea sensului unic pe str. Crişan a degrevat această arteră de circulaţie, astfel încât, în ultimele zile, Direcţia Administrării Domeniului Public a putut face mai multe reparaţii necesare, turnarea de covor asfaltic urmând să fie realizată ulterior, în cadrul pachetului de 17 străzi pentru care s-a solicitat finanţare de la Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Traficul auto pe strada Ferdinand, în zona de legătură dintre bulevardele Tineretului şi Nicolae Bălcescu, ca şi pe rampele de la pasaj sau pe strada Libertăţii se desfăşoară fluent, dovadă că cei mai mulţi dintre şoferi au adoptat noile conexiuni rutiere şi le folosesc în mod curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.