Premii primite de Primăria Râmnicu Vâlcea în cadrul Galei Administrație.ro desfășurată la Cluj Napoca

Punct de lucru inaugurat de ISU Vâlcea la Bunești
15/12/2019
Medicii serviciilor de urgență din România îl susțin pe Raed Arafat
15/12/2019

Eforturile constante ale Municipalității Râmnicului îndreptate spre o cât mai bună gestionare a orașului au primit o nouă confirmare.

Joi, 12 decembrie 2019, în cadrul Galei Administrație.ro desfășurată la Cluj Napoca, Primăria Râmnicu Vâlcea a primit două diplome de Excelență pentru proiectul ”Construirea unei artere de legătură între bulevardul N. Bălcescu și bulevardul Tineretului” și pentru ”Gestionarea eficientă a fluxurilor de deșeuri”.

Municipiul Râmnicu Vâlcea a primit și la precedentele două ediții ale Galei recunoașteri ale bunei administrații, în 2017 pentru ”Amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă”, iar în 2018 pentru proiectul ”Reorganizarea și amenajarea spațiului public central”. Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

În cadrul ediției de anul acesta – a XV-a – au fost premiate 28 de proiecte importante realizate în cursul acestui an de instituții publice din întreaga țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.