Pentru perioada Anului Nou, Magazinul Enel din Râmnicu Vâlcea anunță un program modificat

IPJ Vâlcea intensifică acțiunile în baza planului național – FOC DE ARTIFICII
27/12/2019
În zona de nord a județului Vâlcea ninge ca în povești – VIDEO
28/12/2019

Magazinul Enel din Râmnicu Vâlcea va avea programul modificat în perioada Anului Nou. Astfel:

  • marți, 31 decembrie 2019, magazinele vor fi deschise între orele 9.00 – 13.00
  • în perioada 1 – 3 ianuarie 2020 magazinele vor fi închise.

În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau gaze naturale.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.