Râmnicu Vâlcea: Evitaţi trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu

Reuniunea Consiliului Consultativ al Strategiei UE la Regiunea Dunării
19/02/2020
COTAR: Se pregătește co-plata la RCA și păgubiții vor plăti reparațiile, pe lângă asigurări
19/02/2020

Evitaţi trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu – încep lucrările de amenajare cu dale elastice!

Luni, 17 februarie 2020, la Râmnicu Vâlcea, s-au predat amplasamentele şi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la amenajările cu dale elastice la trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu. Conform contractelor încheiate cu executantul desemnat, Europan Prod SRL, lucrările urmează să dureze 45 de zile.

Până la instituirea restricţiilor de trafic auto, şoferii sunt rugaţi să evite cele două zone, traseele de ocolire fiind prin pasajul subteran Hervil şi pe pasajul suprateran Tudor Vladimirescu (în cazul lucrărilor care afectează bd. Nicolae Bălcescu) sau prin pasajele subterane Dacia şi Bogdan Amaru (în cazul lucrărilor de pe str. Mihai Eminescu).

În prima parte a anului 2018, Primăria municipiului a amenajat cu dale elastice trecerea de cale ferată de pe strada Gib Mihăescu, printre beneficiile obţinute în urma investiţiei numărându-se fluidizarea traficului auto, confort şi siguranţă în traversarea zonei, precum şi un nivel de zgomot redus semnificativ.

O altă lucrare similară avută în vedere de Primăria municipului este cea care vizează trecerea la nivel cu calea ferată uzinală de pe str. Copăcelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.