Spectacole legate cu șnur de mărțișor la Teatrul Anton Pann

Jandarmeria Vâlcea a organizat în luna februarie activități de prevenire în școli
03/03/2020
Primăria Râmnicu Vâlcea amenajează în Ostroveni două spaţii pentru plimbat câinii
03/03/2020
Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie

Teatrul Anton Pann

“Balsam pentru suflet de femeie” și “Săftița” sunt două dintre evenimentele legate cu șnur de mărțișor și oferite pentru celebrarea femeii și a primăverii. De 1  Martie, Teatrul Anton Pann a oferit doamnelor si domnișoarelor gratuitate la concertul religios intitulat atât de frumos “Balsam pentru suflet de femeie” concert ce se va relua, la cererea publicului, duminică 8 martie, ora 17.00. Luna lui mărțișor se va încheia cu concertul ”Săftița” – balkanic project, un eveniment muzical de excepție. Vâlcenii vor avea posibilitatea să-l vadă și să-l asculte, în Râmnicul lor, pe renumitul artist Marius Mihalache și țambalul său fermecat. Acest eveniment este programat pentru ziua de 27 martie de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Cu siguranță despre acest artist vom mai vorbi în apropierea evenimentului.

Teatrul Anton Pann a programat în luna martie câteva dintre spectacolele de teatru îndrăgite de critica de specialitate și de publicul larg.

– Vineri, 6 Martie 19:00- “Portofele Virtuale” regia David Schwartz, un spectacol în care se vorbește despre fraudele care se fac pe internet.

– Luni, 14 martie, ora 19:00 – „Poezie’n XXI” un spectacol extraordinar în regia lui Vlad Trifaș, un spectacol în care vom învăța să iubim poezia, s-o descoperim acum, în acest mileniu, și s-o căutăm zi de zi pentru ca ea să facă parte din ființa noastră.

– Vineri, 13 Martie, ora 19:00 – ”În cealaltă cameră”, regia Vlad Massaci, o comedie în care se vorbește despre cum se tratau femeile de isterie în epoca victoriană. Povestea medicului care își vindecă pacienții de isterie e mult mai profundă, la final ne vom da seama ce înseamnă apropierea și iubirea dintre doi oameni.

– Vineri, 20 Martie, ora 19:00 – ”D’ ale Carnavalului”, regia Vladimir Anton, un spectacol foarte interesant, o altă comedie plină de savoare, ritm și culoare,  în care amantlâcul e la ordinea zilei.

– Duminică, 22 Martie, ora 19:00 – ”Emisie: Titanic Vals” regia  Matei Lucaci Grunberg, un spectacol intrat în atenția juriului UNITER cu ocazia vizionării spectacolelor pentru Gala Premiilor UNITER. Unul dintre actorii distribuiți în acest spectacol, Cătălin Andrei, a fost nominalizat la Premiile UNITER 2020, categoria cel mai bun actor în rol secundar.

– Duminică 29 Martie, de la 19:00, Teatrul Anton Pann vă propune un alt spectacol de succes ”Crăciunul Președintelui” regia Chris Simion Mercurian, spectacol cu cele mai multe prezențe în festivaluri și pe scenele altor teatre din țară.

Și spectacolele pentru copii sunt în atenția Teatrului Anton Pann. În fiecare sâmbăta de la ora 11:30 cei mici sunt așteptați la matineu.

– Sâmbătă, 7 martie, ora 11:30 – “Căsuța prietenilor” regia Valentin Ligi.

– Sâmbătă, 7 martie, ora 18:00 – “Prințesa și bobul de mazăre”, regia Mateea Marin la River Palza Mall.

– Sâmbătă  14 martie, ora 11:30 – ”Magazinul fermecat”, regia Valentin Ligi.

– Sâmbătă 21 martie, ora 11:30 – ”Hansel și Gretel”, regia Diana Roman.

– Sâmbătă 28 martie, ora 11:30 – ”Povestea ieduțului fermecat, regia Valentin Ligi.

Acestea sunt principalele spectacole ale Teatrului Anton Pann, urmând ca pe parcurs să vă anunțăm și celelalte evenimente care vor avea loc de desfășurare sediul teatrului. Cu gândul la primăvară, conducerea Teatrului Anton Pann vă dorește tuturor o primăvara frumoasă  lansându-vă, ca de fiecare dată, invitația de a pofti la teatru.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.