Hoți depistați de polițiștii vâlceni – instanța îl ține acasă pe unul dintre ei!

Primăria Râmnicu Vâlcea a amenajat un spaţiu pentru carantină de 14 locuri
09/03/2020
Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
Târgul de săptămână de la Goranu se suspendă
12/03/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pe o perioadă de 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat 

Marți, 10 ianuarie 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras dintr-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, bunuri în valoare de 7000 lei, constând în plasme TV, ochelari de soare și parfumuri.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice un tânăr de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei.

Luni, 9 martie 2020, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acesta o să fie prezentat instanței de judecată în vederea luării unor măsuri privative de libertate.

Tot luni, la ora 23.45, a fost sesizat la 112 faptul că, un bărbat a pătruns, prin efracție, într-un spațiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate echipajele de poliție din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea care au surprins în flagrant un bărbat de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare din magazin.

Astfel, având în vedere probatoriul administrat în cauza penală, organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.