Mircia Gutău: Scrisoare deschisă de mulţumire către presa locală şi regională

COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
Coronavirus la Vâlcea, 16 martie: 220 persoane în izolare la domiciliu, 101 în carantină și 8 internate în spital
16/03/2020
Râmnicu Vâlcea: Contract semnat pentru construirea a 120 de locuinţe sociale în Ostroveni
17/03/2020

În aceste vremuri tulburi, în care transmiterea rapidă şi obiectivă a unor informaţii este vitală, doresc să transmit mulţumirile mele cele mai sincere la adresa mijloacelor media locale şi regionale, jurnaliştilor vâlceni şi corepondenţilor de presă, pentru modul decent şi profesionist în care, în proporţie covârşitoare, au reflectat până acum evoluţiile în contextul epidemiei de coronavirus.

Apreciez, de asemenea disponibilitatea pentru transmiterea promptă, prin toate mijloacele disponibile (print, video, radio, on-line, reţele sociale), a informaţiilor utile despre acţiunile şi măsurile luate de către Primăria municipiului în lupta cu răspândirea acestui virus, abordare în urma căreia putem spune că avem o comunitate locală informată, responsabilă şi puternică.

Din păcate, astfel de momente scot la iveală şi comportamente reprobabile, motivate politicianist sau financiar şi generatoare de mesaje panicarde, care urmăresc atingerea unor scopuri individuale în dauna interesului Râmnicului şi al locuitorilor săi. Îi îndemn, de aceea, pe toţi cetăţenii să se informeze din mijloacele media existente la nivel local, de pe site-ul www.primariavl.ro, de pe contul oficial de Facebook al Primăriei municipiului, precum şi din sursele de la nivelul Guvernului, ministerelor şi instituţiilor implicate, pentru a afla toate măsurile şi toate recomandările care ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.

Nu cădeţi în capcana fake-news şi nu plecaţi urechea la vânzătorii de zvonuri, pentru binele Dumneavoastră şi al comunităţii din care faceţi parte! Împreună şi permanent informaţi, vom reuşi să depăşim acest obstacol!

Mircia Gutău,
Primar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.