Două femei și cinci minori recuperați de jandarmi dintr-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara

Platformă online gratuită de cursuri demonstrative, lansată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
19/03/2020
Gradul mediu de digitalizare a primăriilor din România este de 32,3%
Zitec oferă sprijin gratuit primăriilor încă nedigitalizate
19/03/2020

Deși, în această perioadă, jandarmii vâlceni sunt implicați în misiuni de prevenire a răspândirii COVID-19 pe raza județului Vâlcea, aceștia nu îşi neglijează misiunile specifice de zi cu zi.

În dimineața zilei de 19 martie 2020, efectivele Postului de Jandarmi Montan Călimănești au fost solicitate de către Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, să acorde sprijin la o acțiune de căutare a 7 persoane date dispărute de la domiciliu din data de 8 martie 2020.

După aproximativ 3 ore de căutări, cele 7 persoane – 2 femei și 5 minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara, unde aveau montat un cort.

Cele 2 femei, una având domiciliul în Județul Olt, iar cealaltă în municipiul Drăgășani, nu au menționat forțelor de ordine motivul pentru care au recurs la acest gest.

Femeile împreună cu minorii au fost conduse în siguranță de către jandarmi până la Mânăstirea Stănișoara, de unde au fost preluate de polițiști și conduse la Poliția Călimănești pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.