Termenul de plată cu reducere de 10% a impozitului local, prelungit până pe 30 iunie – casieriile disponibile în Râmnicu Vâlcea

Gradul mediu de digitalizare a primăriilor din România este de 32,3%
Zitec oferă sprijin gratuit primăriilor încă nedigitalizate
19/03/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
COVID-19 la nivel național, 20 martie: 308 cazuri de persoane confirmate pozitiv, 4.044 în carantină, 45.432 în izolare la domiciliu
20/03/2020

În contextul prelungirii până la 30 iunie a termenului până la care plata impozitelor locale beneficiază de o reducere de 10%, casieria de pe strada I.C. Brătianu din Ostroveni se va închide la sfârşitul acestei luni, urmând să se redeschidă la începutul lunii iunie.

Casieriile disponibile la care se vor putea achita obligaţiile către bugetul local sunt cele de la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea din strada General Magheru (fosta clădire Socom), de la sediul Direcţiei Economico-Financiare din strada Carol I şi de la Stadionul Municipal – plăţile putându-se face şi on-line, pe site-ul Direcţiei Economico-Financiare – www.taxermvl.ro sau prin intermediul portalului www.ghiseul.ro.

La casieria care funcţionează la Direcţia de Evidenţa Persoanelor din str. Regina Maria se vor putea achita doar taxele aferente eliberării documentele de stare civilă; tot aici, în scopul protejării cetăţenilor, dar şi a funcţionarilor publici care lucrează în cadrul DEP, ghişeele au fost dotate recent cu sisteme transparente de separare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.