Oprit de polițiști la Făureşti, a prezentat o adeverință falsă și s-a ales cu dosar penal

Restricții de circulație rutieră pe raza localităților Râmnicu Vâlcea, Milcoiu, Călimănești și Brezoi
15/04/2020
Iniţiativa primarului Mircia Gutău: în noaptea de Înviere, lumină la toate locurile de veci din cimitirele Râmnicului!
15/04/2020
Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea continuă acțiunile de verificare în contextul stării de alertă

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti s-a înregistrat, la data de 15 aprilie 2020, un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, fapte prevăzute, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Măciuca.

Marți, 14 aprilie 2020, organele de poliţie au identificat în trafic pe raza comunei Făureşti un conducător auto care a prezentat o adeverinţă permanentă emisă de o societate comercială, adeverinţă din care reiese că este angajat al respectivei societăţi comerciale şi că se deplasează în scop profesional. Din primele verificări a rezultat că persoana identificată nu este angajat al societăţii respective.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Măciuca sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.