Weekend trist pentru vitezomani – polițiștii rutieri vâlceni au lăsat fără permis de conducere 23 de șoferi foarte grăbiți

Videoconferințe gratuite
18/05/2020
La Vâlcea, tensiunile între Prefectură și Consiliul Județean sunt amplificate de o decizie a tribunalului
18/05/2020

imagine - ARHIVĂ

În weekend-ul trecut polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe drumurile de pe raza județului Vâlcea, cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor regimului rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 57.000 lei, 67 din acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului rutier de viteză.

De asemenea, au fost reținute 33 de permise de conducere, 23 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea sub influența alcoolului și 6 pentru alte abateri. Totodată au fost constatate și 8 infracțiuni le regimul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.