Se apropie ziua celei mai bune prietene? Iată 3 dintre cele mai apreciate cadouri!

Ludovic Orban a avut o convorbire telefonică cu Prințul moștenitor al Emiratului Abu Dhabi, Șeicul Mohammed bin Zayed Al-Nahyan
03/06/2020
Magazinele Enel din Râmnicu Vâlcea vor fi închise luni, 8 iunie
04/06/2020

Aniversarea unei persoane dragi este un eveniment important, iar dacă este vorba despre cea mai bună prietenă, atunci trebuie să îi oferi un cadou cu adevărat special. Nu este nevoie ca acesta să fie neapărat unul foarte scump, ci trebuie să fie reprezentativ pentru relația voastră și să respecte gusturile și preferințele amicei tale. Dacă vă știți de mulți ani, înseamnă că o cunoști suficient de bine pentru a alege darul perfect.

Totuși, uneori, ești în impas și nu ai multe idei în acest sens, chiar și când este vorba despre o persoană apropiată, așa că puțină inspirație nu strică!

Iată 3 cadouri apreciate de majoritatea doamnelor și domnișoarelor:

  1. O carte captivantă

Dacă sărbătorita este genul de persoană care adoră să petreacă timpul liber citind, atunci îi poți dărui o carte pe care ai lecturat-o tu și consideri că i-ar plăcea sau poți alege un bestseller dintr-o categorie populară, precum beletristică, aventură, acțiune sau science-fiction.

În cazul în care prietena ta este însărcinată sau este deja mămică, cu siguranță s-ar bucura să primească o carte de parenting, scrisă de psihologi renumiți, mai ales dacă este la prima experiență de acest gen, dar și dacă mai are copii. Dacă te-ai hotărât că acesta este cadoul potrivit, comandă de aici o astfel de carte. Cu siguranță, ea se va bucura de surpriza ta și va aprecia faptul că te-ai gandit la ea și i-ai oferit un lucru atât de util. 

  1. O bijuterie

Înainte de a alege o anumită podoabă, analizează cu atenție personalitatea celei căreia vrei să îi faci surpriza, deoarece există persoane care nu poartă orice fel de bijuterii. În ceea ce privește materialul, unele femei le preferă pe cele din aur, iar altele pe cele din argint. De asemenea, se poate ca unele domnișoare să nu poarte cercei, în general, iar un astfel de cadou ar fi dezamăgitor.

Dacă vrei să oferi o bijuterie care să reprezinte un simbol și să transmită un mesaj, poți cumpăra un colier sau o brățară confecționate din pietre prețioase ori semiprețioase specifice zodiei prietenei tale, care îi poartă noroc și țin la distanță energiile negative. 

  1. O rezervare la un centru de înfrumusețare

O zi de relaxare la spa poate fi cadoul perfect. Îi poți face doar ei rezervarea sau puteți merge împreună, pentru a vă răsfăța cu masaje corporale, tratamente faciale și proceduri de înfrumusețare. Astfel, o vei ajuta pe sărbătorită să scape de stresul cotidian și să se bucure de o zi liniștită, dedicată ei în totalitate.

În cazul în care este o iubitoare de astfel de centre spa, îi poți dărui chiar un abonament, pentru a se relaxa o perioadă mai lungă și pentru a putea observa rezultatele tratamentelor corporale, care necesită mai multe ședințe, pe parcursul unui interval de timp mai îndelungat, pentru a avea efect.

Așadar, cadoul pentru prietena ta cea mai bună trebuie să fie unul deosebit, care să îi demonstreze cât de bine o cunoști și să îi arate că ai depus efort pentru a face alegerea potrivită. Dacă ai nevoie de inspirație și alegi una dintre cele trei variante prezentate, dar personalizată în funcție de caracterul ei, cu siguranță, surpriza va fi una plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.