Distribuirea produselor alimentare şi de igienă în cadrul POAD 2020 s-a încheiat la Râmnicu Vâlcea

Profesorii au nevoie de conectare cu piața muncii
08/07/2020
Râmnicu Vâlcea: Și-a îndemnat fiul să apeleze la mila trecătorilor și a fost sancționat de către jandarmi
08/07/2020

Printr-o mobilizare exemplară a Municipalităţii motivată, în principal, de posibilele efecte negative cauzate de căldura excesivă, în decurs de mai puţin de o săptămână distribuirea produselor alimentare şi de igienă din cadrul programului POAD 2020 s-a finalizat.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a primit în gestiune de la Prefectura Vâlcea un număr de 950 de pachete cu alimente şi cu produse de igienă, din care s-au distribuit, pe liste iniţiale, conform dispoziţiilor transmise de la Guvern, celor 277 de beneficiari de venit minim garantat şi de alocaţii pentru susţinerea familiei.

Celelalte pachete rămase au fost ulterior împărţite, până la finalizarea stocului, persoanelor cu handicap grav sau accentuat din municipiu – 631 de persoane, sau altor persoane aflate într-o situaţie de risc social evidenţiată prin anchetă socială – 42 de persoane.

În unele cazuri – persoane nedeplasabile, care locuiesc în zonele limitrofe sau lipsite de posibilităţi financiare – Municipalitatea a acordat sprijin inclusiv prin transportul la domiciliu a acestor pachete cu o greutate considerabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.