Reduceri fantastice la prețurile produselor din hipermarketurile Auchan!

Pompierii militari au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată, la Tetoiu și Ștefănești
24/07/2020
Centrele DGASPC Vâlcea sunt transformate în Spitale COVID fără echipamente și personal special instruit
24/07/2020

Până pe 4 august 2020, toate cele 33 de hipermarketuri Auchan își întâmpină clienții cu reduceri de până la 50% la sute de produse din ofertă: atât alimentare, cât și articole de frumusețe și îngrijire personală, jucării, produse pentru curățenia casei, mobilier și decorațiuni pentru grădină, accesorii auto, dar și hrană și accesorii pentru animalele de companie. Produsele ale căror prețuri beneficiază de reducere sunt special semnalizate în magazine, în limita stocurilor disponibile.

Chiar dacă marile de vară sunt prezente în număr mai mare în hipermarketurile Auchan,  clienții pot descoperi o parte dintre acestea și în magazinul online Auchan.ro. Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu, oriunde în țară, cu excepția produselor perisabile disponibile pentru livrare doar în anumite localități, sau pot fi ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciul gratuit Click&Collect. 

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse și, în acelasi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro și de florărie – florarie.auchan.ro.

 

 

HOW TO CREATE A CARTOON CHARACTER WITH PHOTOMANIPULATION & RETOUCHING
TRANSFORMING PHOTOS OF REAL PEOPLE INTO CARICATURES
Photomanipulation + Retouching + Color Grading Tutorial

Iata cum poti sa transformi fotografiile in caricaturi. Click pe imagine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.