Bărbat din Sălătrucel, reținut de polițiști

Avansări în grad la ISU Vâlcea
03/08/2020
La Râmnicu Vâlcea nu se impune închiderea teraselor la ora 23
03/08/2020
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

imagine - ARHIVĂ

Duminică, 2 august 2020, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălătrucel, sat Sălătrucel, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile de protecție prevăzute de art.23 alin.1 și 4, lit. a și b și dispuse prin ordinul de protecție.

În fapt, în perioada 1 – 2 august, polițiștii l-au identificat de două ori pe bărbat, la locuința comună a familiei sale, din satul Seaca, acesta încălcând ordinul de protecție emis de Judecătoria Brezoi, acesta având interdicția de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de locuința de domiciliu și de membrii familiei sale. De asemenea, bărbatul a încălcat și măsura controlului judiciar, dispusă împotriva sa, acesta având obligația de a nu părăsi limita teritorială a comunei Sălătrucel, sat Sălătrucel.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.