Olănești: Scandal cu pumni și cauciucuri tăiate – bărbat pus sub control judiciar

Jandarmii asigură măsuri de ordine publică la festivalul LIVE SUMMER CAMP de la Brezoi
08/08/2020
Accident rutier la Gura Văii – copil de 13 ani, rănit ușor
09/08/2020

imagini - ARHIVĂ

Vineri, 7 august 2020, poliţiştii oraşului Băile Olăneşti au fost sesizaţi de un tânăr de 23 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a rezultat ca la data de 7 august 2020, tânărul, în timp ce îşi desfăşura activitatea ca barman la o societate, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 40 de ani, acesta l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței şi la urmărit pe drumul public cu un obiect tăietor înţepător. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani i-ar fi tăiat barmanului, anvelopele autoturismului personal, ce se afla parcat în apropiere.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al ambulanței însă barmanul a refuzat transportul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 40 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea liniștii şi ordinii publice, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Sâmbătă, 8 august 2020, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.