Tânăr dispărut din Oteșani – a plecat de acasă și nu a mai revenit

Vâlcea: Informare cu privire la campania de vaccinare
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 17 august 2020
17/08/2020
Primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de reabilitare de la Școala Waldorf
18/08/2020

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Horezu și Secției 7 Poliției Rurală Măldărești efectuează verificări în cazul dispariției unui tânăr de 25 ani, domiciliat în satul Cucești, comuna Oteșani.

Duminică, 16 august 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în aceeași zi, Moraru Gheorghe Veronel a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Tânărul are o înălțime de 1,65 metri – 1,70 metri, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată la data de 16 august 2020, în jurul orelor 17.00, pe raza satului Cucești deplasându-se pe jos în direcția comunei Frâncești, spre o zonă împădurită.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!

Informații actualizate

Polițiștii vâlceni, împreună cu jandarmi, militari din cadrul ISU, și voluntari, au continuat căutările în cazul dispariției lui Moraru Gheorghe Veronel, acesta fiind identificat într-o zonă împădurită de pe raza comunei Oteșani.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță fiind condus la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Căutările au beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, fiind pus la dispoziție un elicopter MAI și un câine de căutare salvare de la Centrul Chinologic Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.