Un moldovean și un bucureștean au făcut echipă și au venit la furat în Horezu

Din inimă pentru sport!
27/09/2020
Alegeri locale în județul Vâlcea: sancțiuni aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale
27/09/2020

imagine - ARHIVĂ

Duminică, 27 septembrie 2020, orele 01.00, grupa de supraveghere și intervenție a jandarmilor din Horezu, aflată în serviciu, a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la un furt ce ar fi avut loc pe raza orașului.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Două persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială de unde au sustras o sumă de bani.

În baza semnalmentelor oferite de administratorulul societății și în urma vizionarii imaginilor de pe sistemul de supraveghere video, jandarmii au plecat în căutarea a două persoane de sex masculin. În aproximativ 15 minute, în autogara de pe raza orașului Horezu, jandarmii au identificat doi tineri care corespundeau semnalmentelor, iar la vederea jandarmilor aceștia au luat-o la fugă.

La somarea jandarmilor aceștia s-au oprit, iar în urma legitimării s-a constatat că cei doi au vârstele cuprinse între 16-17 ani, unul având domiciliul în județul Vaslui și unul în municipiul București.

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Horezu unde au recunoscut faptul că au sustras din magazin suma de 200 lei, precum și faptul că, la o oră anterioară, au sustras din alt spațiu comercial un număr de 8 telefoane mobile de diferite mărci.

Jandarmii au întocmit actele de constatare a infracțiunii flagrante și predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.