Meciul dintre AS Roma și CFR Cluj în direct la Digi Sport 1

Vrei să vizitezi mai multe țări în aceeași vacanță? Iată la ce trebuie să fii atent!
04/11/2020
Primarul Mircia Gutău: Guvernul PNL dă dovadă de largheţe pe banii altora
04/11/2020

CFR Cluj întâlnește AS Roma, în grupele UEFA Europa League, joi, 5 noiembrie, în direct, la Digi Sport 1, de la ora 19:55. Meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit, de asemenea, pe digisport.ro sau pe platforma și aplicația Digi Online.

CFR Cluj se află pe punctul de a rămâne fără antrenor, Dan Petrescu anunțand că acesta va fi ultimul său meci pe banca tehnică a echipei. Cu tensiuni în vestiare, dar și fără fundașii Vinicius și Burcă sau mijlocașul Chipciu, ardelenii vor încerca să dea lovitura în Italia. CFR a mai întâlnit-o de patru ori pe AS Roma, în Liga Campionilor, în 2008 și în 2010, în faza grupelor. AS Roma a învins în două dintre întâlniri,  unul dintre meciuri a fost câștigat, în deplasare, de clujeni, iar a patra întâlnire s-a soldat cu remiză.

Potrivit digisport.ro, care citează declarații ale antrenorului Paulo Fonseca acordate jurnaliștilor italieni, AS Roma se concentrează pe meciurile din Serie A, echipa din Roma dorind să acceadă în sezonul viitor în Liga Campionilor. În acest moment, CFR Cluj și AS Roma se află pe primele două locuri în clasamentul din Grupei A a UEFA Europa League, cu câte 4 puncte, în timp ce Young Boys și TSKA Sofia au câte un punct, după primele două jocuri ale grupei.

Partida îi va avea la microfonul Digi Sport pe jurnaliștii George Dobre şi Dan Ștefănescu, în timp ce o ediţie specială a emisiunii Fotbal European va prefaţa jocul de pe Stadio Olimpico. Radu Naum îi va avea în platou pe Ilie Dumitrescu și Cristian Geambașu, iar la finalul meciului, Vali Moraru și invitații săi, Gabi Balint și Radu Paraschivescu, vor trage concluziile întâlnirii.              

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.