Accident pe Calea Bucureşti din Râmnicu Vâlcea DN7 – stâlp electric rupt de un autoturism

Distracţie în siguranţă la săniuş, sub atenta supraveghere a jandarmilor vâlceni
23/11/2020
Campania I MISS MY OFFICE lansată de Globalworth în Polonia și România
23/11/2020

Luni, 23 noiembrie 2020, pe Calea Bucureşti din Râmnicu Vâlcea, DN7 – la km 175, un autoturism care a ieșit din curtea unui imobil a fost acroșat de un alt autoturism care circula pe direcția Sibiu – Pitești.

Autoturismul ce se deplasa spre Pitești, a lovit un stâlp electric care a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au luat măsura acordării de îngrijiri medicale preliminare persoanei rănite și a fost anunțat furnizorul de electricitate pentru înlăturarea pericolului unei eventuale electrocutări accidentale și remedierea avariei rezultate.

Persoana rănită, un tânăr în vârstă de 29 de ani care se afla la volanul autoturismului în momentul producerii impactului, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe Vâlcea pentru investigații suplimentare.

Pe durata intervenției la locul accidentului traficul rutier s-a desfășurat alternativ, fiind formate coloane în așteptare de aproximativ 1,5 km pe fiecare sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.