SanoVita a împlinit 25 de ani de activitate

SUPER: Devino Ambasadorul festivalului de artă făcută de adolescenți la tine în oraș
02/12/2020
3 decembrie 2020, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
3 decembrie 2020, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
03/12/2020
  • 2 lansări importante în an aniversar 

SanoVita, producător și distribuitor local de produse alimentare de origine exclusiv vegetală, a împlinit în luna noiembrie 25 de ani de activitate. Misiunea companiei este de a le oferi românilor opțiuni alimentare sănătoase și de calitate și de a-i ajuta să aibă o viață mai echilibrată. SanoVita are o prezență activă în județul Vâlcea, prin cele 2 unități moderne de producție din Vlădești și Păușești Măglași, unde sunt respectate standardele internaționale de management de mediu, calitate și siguranță a alimentelor, un depozit central și un număr total de 190 angajați vâlceni.

Acum 25 de ani, când a început povestea SanoVita, oferta de produse alimentare sănătoase de origine vegetală era foarte limitată. Am fost printre primii în acestă nișă, care a devenit din ce în ce mai populară și care are un potențial foarte mare de dezvoltare în viitor. SanoVita a avut o contribuție importantă la această evoluție pe parcursul celor 25 de ani, fiind un brand orientat spre inovație. An de an ne-am îmbunătățit portofoliul și ne propunem ca și în continuare să aducem pe piață produse inovatoare, gustoase și cu beneficii pentru sănătate, care să fie ușor de integrat în viața cotidiană a consumatorilor noștri. Produsele noastre se adresează tuturor celor care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta  și care sunt deschiși să facă schimbări mici, dar sănătoase, zi de zi”, a declarat Mircea Stoica, Director General SanoVita.

În an aniversar, SanoVita a avut o serie de lansări pe piața locală, dintre care important de menționat sunt Noile Rondele SanoVita din grâu și orez expandat și batoanele BIO cu fructe GO BAR. Rondelele clasice au acum o rețetă îmbunătățită, sunt mai crocante și mai fine în textură și beneficiază de ambalaje noi. Surpriza care este deja foarte bine primită de consumatori este reprezentată de mini-rondelele SanoVita, care datorită formatului ușor accesibil pot fi consumate oriunde și oricând. Iar batoanele de fructe GO BAR –  bio, raw, fără  gluten, organice –  răspund nevoilor persoanelor interesate de soluții naturale pentru un boost de energie în viața lor.

SanoVita oferă o sortimentație variată de produse vegetariene, de la cereale pentru mic dejun (fiind fondatorii pieței de cereale musli), rondele expandate din grâu sau orez, fructe uscate și nuci, băuturi vegetale, tofu, soia, paste vegetale tartinabile sau diverse alte alimente de bază. Produsele se găsesc în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor naturiste din toată țara, precum și în magazine mai mici. De asemenea, oferta completă SanoVita este disponibilă în magazinul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.