Cunoști un profesor deosebit? Se primesc nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație

În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 82 de misiuni
Pompierii au pătruns într-o locuință din Drăgășani, pentru a salva o femeie de 87 ani
04/12/2020
Tragedie la Fârtățești, în satul Dozești – o fată de 14 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon
Trei persoane din Izbășești au suferit arsuri în timp ce aprindeau focul în sobă
04/12/2020
Premiul Mentor 2020

Până la finele anului se primesc nominalizări la Premiul Mentor 2020 pentru excelență în educație. Profesorii și antrenorii din Vâlcea pot fi nominalizați

Premiem anual 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Detalii și formularul de nominalizare online – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

În 2012, Vâlcea a fost premiată.

Fundația Pentru Comunitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.