În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 70 de misiuni – incendiu în Mitrofani

Restricții de circulație rutieră la Călimănești, Brezoi și Câineni
09/04/2021
Încă un week-end cu restricţii suplimentare în Râmnicu Vâlcea
09/04/2021
incendiu în Mitrofani

imagine - ARHIVĂ

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitate să intervină pentru 20 de situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 6 traumatisme, două accidente rutiere și 11 diverse afecțiuni medicale și o intoxicație. După acordarea primului ajutor calificat, pacienții au fost monitorizați și transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.  

Vineri, 9 aprilie 2021, la ora 14.07, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale din comuna Mitrofani.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Până la stingerea flăcărilor, a ars structura din lemn a imobilului pe o suprafață de circa 25 de metri pătrați. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în imediata apropiere. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma jocului copiilor cu focul.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 49 de misiuni de protecție a comunității, din care : 23 de misiuni de patrulare, 23 de misiuni de informare preventivă și 3 acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție în contextul COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.