Premieră radio: Matinalii Digi FM se mută în centrul României, la Covasna

AJOFM Vâlcea: În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021
10/05/2021
Bărbat din Drăgășani, urmărit pentru un jaf comis în Italia, încarcerat în arestul IPJ Argeș
10/05/2021

Digi FM anunță o nouă premieră pentru Matinalii Digi FM. După ce au adus valurile mării în direct, au mutat studioul în inima pădurii și au cucerit jungla urbană, cu emisiunea realizată dintr-o stație de carburanți, Matinalii Digi FM trezesc ascultătorii din… centrul României.

Din 17 mai, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru se mută în Covasna, ca să aducă fanilor Digi FM, dimineață de dimineață, poveștile locurilor. Și ce locuri! Conace, castele, peșteri subterane, băi termale, văi și peisaje uimitoare, celebre pentru o lume întreagă, descoperite chiar și de Prințul Charles.

Dornic să descopere centrul României, Radu Paraschivescu a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri propunerea și „face deplasarea” la Covasna, împreună cu cea mai veselă și mai pusă pe șotii gașcă din FM-ul românesc.

Mai mult, în studioul din Sfântu Gheorghe vor fi invitați meșteșugarii locali, personalități, păstrători ai tradițiilor din zonă, care vor povesti despre acestea și vor înveseli ascultătorii încă de la prima oră.

Din 17 până în 21 mai, dimineață de dimineață, de la 6.30 până la 10.00, ascultătorii deschid radioul și deja sunt în vacanță, cu Matinalii Digi FM, în Covasna.

***

Postul de radio Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.