Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga în următoarele trei sezoane

Scenarii actualizate pentru funcționarea unităților de învățământ din Vâlcea: 24-28 mai 2021
24/05/2021
Elevii vâlceni pot participa la cel mai inovator târg educațional organizat de Universitatea Politehnica Timișoara
24/05/2021

Digi Sport a achiziționat drepturile de difuzare și va transmite și următoarele trei sezoane ale campionatului spaniol de fotbal, LaLiga (2021/2022, 2022/2023 și 2023/2024), cea mai importantă competiție profesionistă de fotbal din Spania și una dintre cele mai valoroase ligi din lume.

Suntem încântați să le aducem abonaților DIGI vestea bună a prelungirii drepturilor de difuzare pentru LaLiga, unul dintre campionatele europene cu tradiție și succes la public, care, alături de celelalte competiții premium din fotbal, tenis, handbal, motorsport, contribuie la performanța obținută constant de platforma TV Digi Sport. Datorită calității programelor difuzate de Digi Sport (1, 2, 3, 4), platforma noastră este lider pe segmentul canalelor tematice sportive din România, înregistrând anul acesta o audiență generală de peste 100.000 de telespectatori la nivel național (cumulat)”, a declarat Mircea Șai, manager de proiect Digi Sport.

De la înființarea campionatului, în 1929, Real Madrid și-a adjudecat cele mai multe trofee (34), fiind și câștigătoarea ediției 2019/2020, iar FC Barcelona deține 26 de trofee. Unul dintre cele mai așteptate meciuri din ligă este „El Clasico”, confruntarea între cele două mari rivale, Real Madrid și FC Barcelona. Confruntările de senzație dintre Real Madrid și FC Barcelona vor putea fi urmărite în următoarele trei sezoane atât pe Digi Sport, cât și pe Digi 4K. În sezonul actual al ligii, lupta pentru titlu se dă între cele două cluburi madrilene, Atletico Madrid, liderul campionatului în prezent, și echipa antrenată de Zinedine Zidane, Real Madrid.

Cele mai importante meciuri din acest sezon, în care se va decide deținătoarea trofeului, se vor disputa sâmbătă, 22 mai, de la ora 19:00. Atletico Madrid se va confrunta cu Valladolid, pe Digi Sport 2, iar pe Digi Sport 3, Real Madrid va întâlni Villarreal. Meciurile de duminică vor stabili clasamentul final. Începând cu etapa anterioară a ligii, unele dintre meciuri s-au putut disputa, cu public în tribune, până la 30% din capacitatea acestora sau maximum 5.000 de spectatori, doar în comunitățile unde s-au înregistrat mai puțin de 50 de cazuri de COVID-19. La jumătatea lunii mai, Ministerul Sănătății din Spania a anunțat ridicarea unora dintre restricțiile privind accesul la competițiile sportive și a stabilit un set de condiții pentru revenirea publicului în tribune.

Următorul sezon LaLiga, cel de-al 91-lea din istoria campionatului, va începe la 13 august 2021 și se va încheia în mai 2022. Fanii fotbalului spaniol vor putea urmări meciurile dintre cele 20 de echipe care se vor regăsi în LaLiga, primele 17 din clasamentul actualului sezon și trei promovate din Segunda Division. 

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.