Primarul Mircia Gutău îl trage de urechi pe Adrian Pană

În Râmnicu Vâlcea, trei puncte de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă
28/06/2021
Confortul la locul de muncă – rămâi în formă toată ziua
29/06/2021

Nota Redacției: Umbra pământului, nenea Adrian Pană, așa zis ziarist, cu semnături în tot feluri de publicații online care au dispărut sau din care a fost exmatriculat, acum bate câmpii cu altă tâmpenie, într-un site fabricat pentru PNL – unde visează la o carieră politică. Ce nu știe, este că nu are nicio șansă. Pe surse, nu este agreat de niciun penelist, nici măcar de Buican.

Comunicat de Presă

Ca urmare a apariţiei pe site-ul ww.valceainfo.ro a materialului ”Vlad Gutău construieşte încă un cochet bloc în Râmnicu Vâlcea, pe strada Alexandru Budişteanu, zona Dealul Malului”, în baza dreptului la replică vă rog să daţi publicităţii pe site-ul www.valceainfo.ro, în acelaşi condiţii grafice, următorul material:

1. Nici fiul meu, Vlad Gutău, nici eu, nici altcineva din familia mea nu avem vreo legătură cu imobilul în construcţie despre care se vorbeşte în materialul publicat pe www.valceainfo.ro.

2. Fiul meu, Vlad Gutău, nu deţine şi nu este asociat în vreo firmă având ca profil construcţiile civile sau industriale.

3. Lucrările realizate de către APAVIL în zonă în această perioadă nu au legătură cu imobilul în cauză, ci sunt rezultatul solicitărilor cetăţenilor de pe străzile din cartierul respectiv.

4. Asocierea continuă, bazată pe minciuni, între numele meu sau al familiei mele şi diverse construcţii de locuinţe din municipiul Râmnicu Vâlcea este de natură a-mi aduce prejudicii substanţiale de imagine.

4. Pentru corecta informare a cetăţenilor, precizez că pentru construcţia din str. Alexandru Budişteanu nr. 4, beneficiarul Petrescu Radu Alexandru a solicitat iniţial aprobare pentru un imobil cu 4 etaje, pentru care i s-a eliberat un Certificat de Urbanism în care i se impunea un Plan Urbanistic de Zonă, condiţie contestată în instanţă. Ulterior, beneficiarul a revenit şi a cerut aprobare pentru un imobil D+P+2E, pentru care i s-a eliberat un alt Certificat de Urbanism în care i se impunea un Plan Urbanistic de Detaliu, acest PUD fiind aprobat prin HCL nr. 184/2020; în consecinţă, i s-a eliberat Autorizaţie de Construire nr. 778/03.09.2020.

Mircia Gutău,
Primar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.