Pantofii Melodia by Prego automatizează magazinul online prin FamShop

Tânăr cercetat penal după ce a luat banii găsiți în baia unei unități comerciale din Horezu
13/07/2021
Primăria Râmnicu Vâlcea premiază elevii cu media 10 la examenele de Evaluare Naţională şi de Bacalaureat
13/07/2021

După succesul Prego, platforma cloud FamShop continuă automatizarea proceselor de e-commerce pentru noul brand Pantofii Melodia by Prego.

Contextul post-pandemic ne-a făcut să regândim strategia de piață și să venim în întampinarea clienților cu noi produse price-friendly, din piele 100% naturală, manufacturate tot în fabrica noastră din București”, spun reprezentanții Prego.

Automatizarea proceselor de e-commerce este asigurata de FamShop

Prego a ales să automatizeze procesele e-commerce prin FamShop încă de la bun început, acum peste un an, când a lansat primul e-shop:

N-am știut la ce să ne așteptăm, dar am avut mare încredere în baieții de la FamShop, iar strânsa noastră colaborare a avut rezultate excelente:

  • 62% timp redus în procesarea comenzilor
  • 0% manual work pentru documente contabile
  • 100% automatizare în generare AWB-uri, notificări clienți, order tracking și generare facturi clienți

Parteneriatul

Prego este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din România, cu o tradiție de peste 30 ani. Atât în magazinele fizice din București, cât și pe prego.ro sau pe noul melodiashoes.ro, clienții găsesc o mare diversitate de produse de dama, de la sandale, până la cizme de vară, toate 100% piele naturală.

FamShop este un produs software lansat în 2016 cu capital 100% românesc și eficientizează fluxuri de lucru în e-commerce. În prezent, desfășoară o campanie de conștientizare a importanței automatizării în comerțul electronic și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.