Bărbat cercetat pentru furt calificat, reținut de polițiști la Horezu

S-au inaugurat lucrările de stabilizare de pe Valea Stăncioiului din Râmnicu Vâlcea
02/09/2021
Logiscool deschide înscrierile la școala de programare pentru copii și adolescenți cu vârste între 6 și 18 ani
03/09/2021

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din municipiul Slatina, județul Olt, cercetat pentru 3 fapte de furt calificat. 

La data de 25 august 2021, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Stroești, iar ulterior de o femeie din comuna Cernișoara, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în orașul Horezu, pentru a rezolva diferite probleme, o persoană necunoscută le-ar fi sustras portofelele.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată și a treia persoană vătămată, căreia în mod similar îi fusese sustras portofelul, în orașul Horezu, prejudiciul total ridicându-se astfel la 2.000 de lei.

Persoana bănuită, un bărbat de 34 de ani, a fost identificată de polițiști, iar la data de 1 septembrie 2021, a fost efectuată o percheziție la domiciliul acestuia, fiind ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Ulterior, la aceeași dată, bărbatul a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propuneri procedurale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.