Polițiștii prezenți la BUCURIE ÎN MIȘCARE și PROMENADA INIMII, pe Splaiul Independenței și în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea, campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice cu premii în tichete valorice
27/09/2021
8 școli din județul Vâlcea beneficiază de donații de calculatoare prin proiectul Dăm Click pe România
27/09/2021

Polițiști rutieri și de la ordine publică, din cadrul IPJ Vâlcea, alături de polițiști locali și jandarmi, au fost prezenți în municipiu pentru menținerea ordinii publice și fluidizarea traficului rutier în Râmnicu Vâlcea, la cele două evenimente publice care au avut loc în acest week-end, BUCURIE ÎN MIȘCARE și PROMENADA INIMII. 

În  perioada 25-26 septembrie 2021, Asociația More than a Smile, a organizat în Râmnicu Vâlcea, pe Splaiul Independenței și în parcul Zăvoi, două crosuri, fiind prezente aproximativ 1.000 de persoane zilnic.

În aceleași zile, Rotary Club a organizat un concurs de alergare, pe Bulevardul Dem Rădulescu, la care au participat aproximativ 200 de elevi, pe grupe de vârstă, fiind prezente în total 400 de persoane.

Polițiștii au fost prezenți, atât pentru prevenirea evenimentelor nedorite și fluidizarea traficului, cât și pentru a se asigura că sunt respectate măsurile sanitare impuse de autorități în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.