SJA Vâlcea: Activități în cadrul acțiunii de prevenire MEREU INTEGRU

La Râmnicu Vâlcea încep lucrările de introducere a reţelei de gaze naturale pe strada Islazului şi intrarea Pieptea
24/07/2022
Fonduri PNRR de peste 40 milioane de euro pentru centrele comunitare integrate
26/07/2022

În cadrul acțiunii de prevenire „MEREU INTEGRU”, polițiștii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au realizat activități preventive, în perioada 21-22 iulie 2022,  cu ocazia desfășurării festivalului de muzică Open Air Blues Festival 2022 – Brezoi.

În acest context, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat activități preventive în orașul Brezoi, ocazie cu care au interacționat cu personalul M.A.I. care asigură măsurile de ordine și cu participanții la festival.

Astfel, polițiștii D.G.A. au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Integritate pentru Credibilitate“ și au prezentat participanților la festival aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție și modalitățile de sesizare a faptelor de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call Center Anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.