Acţiune a poliţiştilor din cadrul serviciului de ordine publică, pentru combaterea delictelor silvice pe raza județului Vâlcea

Olimpicilor naționali, locuri fără taxă asigurate la UVT
29/04/2017
Liberalii din Râmnicu Vâlcea și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani
29/04/2017

Poliţiştii vâlceni au aplicat amenzi de 50.000 de lei pentru încălcării ale prevederilor Legii nr. 171/2010 şi au confiscat peste 50 de metri cubi de material lemnos.

La data de 20 aprilie 2017, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe raza judeţului. Astfel că, poliţiştii vâlceni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au verificat două societăţi comerciale, ambele cu sediul în comuna Malaia, judeţul Vâlcea, ce au ca obiect de activitate prelucrare material lemnos.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, motiv pentru care poliţiştii au sancţionat contravenţional agenţii economici cu amenzi în cuantum de 50.000 de lei şi au dispus confiscarea a 53,19 metri cubi de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile fag şi molid, în valoare totală de 8.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.