Preşedintele Constantin Rădulescu: Continuăm dotarea Spitalului Judeţean Vâlcea cu aparatură de ultimă generaţie!

Accident pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, produs de un englez beat la volan
30/04/2017
Eurobarometru: Apartenența la UE este considerată un lucru bun de către tot mai mulți europeni
30/04/2017

De joi, 27 aprilie 2017, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost dotat cu 3 electrocautere de ultimă generaţie în valoare de aproximativ 120 mii lei.

Noile aparate vor deservi blocurile operatorii ale secţiilor Obstetrică Ginecologie, Ortopedie şi Chirurgie Generală. Cu ajutorul acestora, cele trei blocuri operatorii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea îşi ridică standardul de dotare şi renunţă la aparatele vechi, unele dintre ele fiind în uz de mai bine de 10 ani.

Tot în cursul zilei de joi, 27 aprilie 2017, la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, conducerea spitalului, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea au analizat parametrii temei de proiectare pentru extinderea UPU-SMURD, precum şi necesitatea de modernizare şi dotare a acestei secţii deosebit de importante a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Soluţiile identificate de specialişti cu această ocazie, vor fi preluate în procesul de atragere a fondurilor europene pentru modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.