Accident pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, produs de un englez beat la volan

Ceremonie Militară și Religioasă, desfășurată în Râmnicu Vâlcea cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război
30/04/2017
Preşedintele Constantin Rădulescu: Continuăm dotarea Spitalului Judeţean Vâlcea cu aparatură de ultimă generaţie!
30/04/2017

Vineri, 28 aprilie 2017, în jurul orei 02.30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat pe strada Calea lui Traian, la intersecţia cu strada Liviu Rebreanu, pentru soluţionarea unui eveniment rutier.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că, S.R.P., de 39 de ani, din Liverpool – Marea Britanie, a condus un autoturism pe strada Calea lui Traian, iar în dreptul intersecţiei cu strada Liviu Rebreanu, a pătruns pe contrasens pentru a evita limitatoarele de viteză, şi a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani.

Poliţiştii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 % mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul bărbatului din Marea Britanie şi 0,00 % mg/l în cazul adolescentului.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.