Accident rutier între un autocar și un camion la Călimănești

Polițiști vâlceni au refuzat bani oferiți cu titlu de mită – flagrant
17/11/2022
Pe durata sărbătorilor de iarnă, restricții rutiere în Râmnicu Vâlcea, la ieșirea din parcarea situată în fața Hotelului Ramada
22/11/2022

Vineri, 18 noiembrie 2022, în jurul orei 20.30, paramedicii SMURD și membrii echipei de descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea, au fost solicitați pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui unui accident rutier, în care au fost implicate un camion și un autocar.

Accidentul s-a produs la intrarea în Călimănești, pe DN 7, cele două autovehicule intrând în coliziune. În momentul impactului, în autocar se aflau 16 pasageri, dintre aceștia două persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit un traumatism toracic, după evaluare fiind necesară transportarea sa la UPU Vâlcea pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Încă un pasager a suferit un atac de panică, acesta fiind evaluat de personalul SMURD la fața locului, nefiind necesară transportarea sa la spital.

Restul pasagerilor au continuat deplasarea spre Alba Iulia, dar cu un alt autocar din zonă. Pasagerii sunt cetățeni români.

Totodată cu asistența medicală, pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere, în cazul izbucnirii unui eventual incendiu. Pe toată durata intervenției, traficul rutier a fost afectat în totalitate și ulterior parțial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.