Autocar cu 21 de persoane, implicat într-un accident rutier produs la Tuţuleşti

Nico de Transilvania se alătură concertului Argatu’ & Moș Martin din Londra – The Garage
29/10/2022
Proiectul de amenajare a unei păduri-parc pe Dealul Capela din Râmnicu Vâlcea a primit aviz favorabil de la Ministerul Mediului
02/11/2022

Vineri, 28 octombrie 2022, paramedicii și personalul de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Tuţuleşti , între un autoturism și un autocar care transporta 21 de persoane.

La fața locului, s-au deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism, un bărbat de 24 de ani din localitatea Boişoara.

Pentru salvarea acestuia, s-au efectuat manevre de descarcerare.

La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, victima, aflată în comă, a fost extrasă din autoturism şi i s-au acordat îngrijiri medicale, de către paramedicii SMURD şi un medic din Hunedoara, aflat în trafic, și ulterior de către personalul medical sosit la locul intervenţiei. La scurt timp, bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.

Pe durata intervenţiei, traficul rutier a fost blocat.

A informat plt.adj Fulger Octavian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.