Şedinţă operativă la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea – 22 mai 2017

AJOFM Vâlcea a organizat o masă rotundă cu mediul de afaceri în cadrul Bursei forței de muncă
22/05/2017
În ultimele 72 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 25 de situaţii de urgenţă
22/05/2017

Cu ocazia şedinţei operative ţinută luni dimineaţa la Primăria municipiului, au fost stabilite mai multe direcţii de acţiune pentru perioada următoare. Astfel, s-a dispus ca Ştrandul Ostroveni să fie deschis pentru sezonul estival începând cu data de 1 iunie, stabilindu-se, totodată, o serie de reguli privind curăţenia şi ordinea ce vor trebui urmate de către cei ce vor vizita această bază de agrement.

Rămânând în zonă, s-a cerut urgentarea extinderii sistemului de supraveghere video la locul de picnic de pe malul lacului din Ostroveni, pentru a se preîntâmpina sau sancţiona distrugerile înregistrate în mod constant la infrastructura de acolo.

S-a mai stabilit ca modernizarea Târgului de la Râureni să se facă, într-o primă etapă, pe o porţiune a zonei comerciale până în luna septembrie şi doar apoi târgul să fie închis complet până la finalizarea tuturor lucrărilor; în felul acesta, activitatea celor care îşi comercializează produsele aici nu va fi afectată prea mult. De asemenea, s-a mai stabilit ca marţi, 30 mai 2017, să se înmâneze cheile beneficiarilor locuinţelor ANL recent finalizate în zona Ostroveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.