Trei escroci din Pantelimon, județul Ilfov, au fost reținuți de polițiștii vâlceni în orașul Bălcești

Colgate România și voluntarii Crucii Roșii Române învață 100 000 de copii din 16 județe cum să aibă o igienă orală corectă
15/09/2017
Primăria Horezu: Condiţii de funcţionare şi ȋnregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, în unităţi de alimentaţie publică de tipul “punctelor gastronomice locale”
15/09/2017

imagine - ARHIVĂ

În data de 23 august 2017, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, toţi din orașul Pantelimon, județul Ilfov, ar fi sustras, prin distragerea atenției, suma de 150 de lei de la angajatul unei stații de alimentare carburant, din orașul Bălcești.

Astfel că, în jurul orei 18.00, cei trei bărbați au intrat în stația de alimentare carburant și au comandat o sticlă de băutură, pentru care i-a înmânat vânzătorului o bancontă de 500 de lei. La scurt timp au motivat că băutura este scumpă și au solicitat bancnota de 500 de lei înapoi, moment în care, din restul pe care îl primise, unul dintre aceștia a sustras 150 de lei.

Prin aceeași metodă, la data de 12 septembrie 2017, în jurul orei 18.00, cei trei tineri au sustras 200 de lei dintr-un magazin, din comuna Ghioroiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, azi, 13 septembrie, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, față de cei trei bărbați, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Bălcești, cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.