Depistați la volan fără permis de conducere, în Pesceana și Dăești

Restricţie de trafic auto în Zona Centrală din Râmnicu Vâlcea
25/09/2017
Burghie Cristian a fost arestat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după ce și-a lovit mătușa de 88 ani cu toporul în cap
26/09/2017

Luni, 25 septembrie 2017, în jurul orei 18.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit în trafic, pe Drumul Național 67, pe raza orașului Horezu, un autoturism, condus de F.C.M., de 32 de ani, din comuna Pesceana.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul în cauză avea dreptul de conducere autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit în trafic, pe raza comunei Dăești, un autoturism, condus de F.V., de 30 de ani, din comuna Bujoreni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri polițiștii au deschis un dosare penale, față de aceștia efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.