Tentativă de jaf la Sutești – Tâlharul a lovit o femeie cu pumnii și piciarele!

Brexit: un subiect cu multe puncte nevralgice
05/10/2017
Săptămâna Prevenirii Criminalităţii a fost marcată astăzi în județul Vâlcea, de activități dedicate prevenirii violenţei domestice
05/10/2017
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

imagine - ARHIVĂ

Poliţiştii din Sutești au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, cercetat pentru tentativă de furt calificat și lovire.

Din investigaţii rezultă faptul că, în noaptea de 8 spre 9 august 2017, O.M., de 41 de ani, împreună cu B.M., ambii din comuna Sușani, ar fi intrat în curtea unei locuințe, pentru a sustrage băutură, iar în momentul în care au fost observați de proprietara locuinței, O.M. au lovit-o cu pumnii și piciorele.

Față de O.M., care este cunoscut cu antecedente penale, a fost emis un mandat de aducere, ce a fost pus în aplicare de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sușani, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi bărbați, iar faţă de O.M., au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat  judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Drăgășani, cu propunere legală.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi lovire, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.