Mircia Gutău: Sunt acuzat că am pus capăt haosului care a domnit în centrul Râmnicului

Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală pentru alegerile parțiale din 5 noiembrie
18/10/2017
Elevi şi profesori din Franţa, Germania, Polonia şi Turcia în vizită la Primăria Râmnicului
18/10/2017
Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376

Ca urmare a apariţiei pe site-ul www.z________i.ro a materialului «Râmnicul, oraşul dezordinii şi al haosului – „Marca Mircia Gutău”!», în baza dreptului la replică, Primarul Mircia Gutău a solicitat site-ului publicarea următorului text:

Într-un material în care amestecă, de-a valma, nume, situaţii, instituţii şi, bineînţeles, multe acuzaţii nefondate, pagina de Internet www.z_______i.ro îmi atribuie responsabilitatea unui incident petrecut recent pe o scară rulantă de ieşire din pasajul pietonal. Pentru o cât mai corectă informare a cetăţenilor, trebuie menţionat că la momentul la care scara rulantă a repornit, după o scurtă oprire cauzată de o defecţiune tehnică, una dintre persoanele care se aflau pe scară, având mâinile ocupate cu bagaje şi fără a se ţine, aşa cum avertizează clar însemnele de la baza scării, de balustrada mobilă, a căzut peste alte două persoane ce se aflau în spate, fapt care a dus la rănirea acestora.

Trebuie precizat că, la acest moment, echipamentele de acces în pasajul pietonal subteran (lifturi şi scări rulante) sunt în garanţie şi în responsabilitatea firmei care le-a montat, care are obligaţia să remedieze toate disfuncţionalităţile constatate în acestă perioadă, până la efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor.

Sunt, în acelaşi timp, surprins de îndârjirea cu care nu doar pagina de Internet www.ziarulazi.ro, dar şi alte astfel de site-uri îmi reproşează o grabă în deschiderea pentru public a zonei centrale a Râmnicului. Altfel spus şi oricât de aberant ar suna, sunt acuzat că am pus capăt, cât de repede mi-a stat în putinţă, haosului care a domnit în centrul Râmnicului în ultimii doi ani şi jumătate!

La acest moment, zona centrală a municipiului a dovedit că reintră cu succes în viaţa comunităţii locale prin găzduirea, doar în ultima lună, a unor evenimente publice majore (concertul inaugural, Ziua Mondială a Educaţiei, Zilele Recoltei). Prezenţa a mii de participanţi la aceste manifestări este cea mai bună replică la toate absurdităţile vehiculate de unii a căror grijă pentru Râmnic se manifestă, bolnav, prin dorul pentru şantierul care sluţit zona centrală atât de mult timp.

Mircia Gutău,
Primar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.